​Zinktagrender fra Rheinzink

Er de nuværende tagrender på huset gamle og utætte, og er det derfor blevet tid til at få dem skiftet ud med nogle nye, eller skal du have monteret helt nye tagrender på din bolig eller din erhvervsbygning? Hvis du leder efter en dygtig og erfaren blikkenslager, der tilbyder professionel opsætning af zinktagrender, så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Korterman Blikkenslager har vi stor erfaring inden for zinktagrender fra Rheinzink, som vi monterer for både privatpersoner og erhverv. Vores firma er beliggende i Højby i Odense S, hvorfra vi dækker hele Fyn, og vi kører også gerne til specialopgaver i hele Danmark.

Vælg mellem zinktagrender i forskellige størrelser og modeller

Tagrender i zink kan udføres i flere forskellige størrelser og modeller som for eksempel blank eller forpatineret. Vi sørger for at tin-lodde zinken, således at du er garanteret tætte og stærke samlinger, så der ikke opstår utætheder i tagrendernes samlinger.

Vi tilbyder også kassetagrender, som er en skjult tagrende i udhæng, på mål for at sikre et præcist og funktionelt produkt.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på tagrender i zink

Hvis det er blevet tid til at få monteret nye tagrender i zink på din bolig eller dine virksomhedslokaler, så står vi hos Korterman Blikkenslager klar til at udføre arbejdet for dig. Skal vi også komme en tur forbi dig?


​Du kan med fordel tage kontakt til os allerede i dag med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på din opgave, eller hvis du har nogle spørgsmål, som du ønsker svar på.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Billeder​

Hvad siger vores kunder

Herunder kan du se et lille udpluk af hvad vores kunder mener.

"Fremragende håndværker, kvalitets arbejde til aftalt tid."

Martin Knudsen

"Dygtig blikkenslager."

Brian Bonnichsen

​Firmaoplysninger

KORTERMAN BLIKKENSLAGER
​v/Thomas Dujardin​

CVR: 33297955​

​Adresse

Højbyvej 56

5260 Odense S​

​Kontakt

Telefon: ​42 40 80 27

E-mail: info@blikker.dk

​Vi er medlem af​